Majoitustilat

Villa Möykyn vieraille on oma sisäänkäynti sekä eteinen. Kaikki vierashuoneemme sijaitsevat talon alakerrassa ja kaikissa tiloissa on lattialämmitys. Eteisessä on myös kosteudenpoistokone, jotta ulkovaatteet saa kuivumaan nopeammin.

Huomioithan, että huonemme eivät ole täysin äänieristettyjä, joten kovin pieniä lapsia emme pysty majoittamaan. Perheet, joissa on pieniä lapsia voivat kuitenkin varata yhdessä esimerkiksi toisen perheen kanssa kaikki huoneet käyttöönsä.

Tupakeittiö

Aamupala tarjotaan tupakeittiössä klo 8.00 – 10.00, vieraiden toivomana aikana. Tupakeittiössä voi myös muina aikoina seurustella, käyttää mikroaaltouunia ja syödä omia eväitä. Keittiössä vieraiden käytössä on vedenkeitin ja talo tarjoaa teen tai murukahvin. Vieraiden käytössä on oma jääkaappi, joka sijaitsee vieraspuolen eteisessä.

Keittiössä ei ole mahdollista valmistaa itse ruokaa, mutta jos kaikki majoitustilat on varattu yhden ryhmän käyttöön, voimme sopia erikseen keittiön käytöstä myös ruuan valmistukseen.

Wi-Fi

Vieraillamme on käytössä ilmainen mobiiliverkkoa käyttävä langaton verkkoyhteys, mikäli käytössäsi ei ole oma liikkuva laajakaista.

WC ja pesutilat

Majoituskerroksessa on vieraiden yhteisessä käytössä oleva wc. Erillinen pesuhuone on vieraiden ja isäntien yhteisessä käytössä ja pesuhuoneessa on toinen majoituskerroksen wc.

Saunat

Pesutilojen yhteydessä on sähkölämmitteinen sauna, jonka käytöstä perimme lisämaksun 10€/huone. Sovimme saunapäivät vieraiden kesken.


Huoneet

Viihtyisissä huoneissamme on vaatenaulakot, kaapistot ja lukuvalot. Huoneet on nimetty läheisten luonnonpaikkojen mukaan.

Kuru

Yhden tai kahden hengen huone jossa ikkuna itään, eli pihan puolelle. Vuoteet saa erilleen tai yhteen. Neliöitä huoneessa n. 10 m².


Jänkä

Yhden tai kahden hengen huone jossa ikkuna itään, eli pihan puolelle. Vuoteet saa erilleen tai yhteen.  Neliöitä huoneessa n. 10 m².


Saivo

Yhden tai kahden hengen huone jossa ikkuna länteen Ylläsjärven puolelle. Vuoteet saa erilleen tai yhteen. Neliöitä huoneessa n. 9 m².


Lompolo

Kahden tai kolmen hengen huone. Sopiva huone myös kolmen henkilön kaveriporukalle. Ikkuna on länteen, eli Ylläsjärven suuntaan. Neliöitä n. 14 m².

Olemme nimenneet huoneet luontokohteiden mukaisesti

Kuru

Kuru on tunturien välinen rotko. Tuomikurulta on upeat maisemat Ylläsjärvelle.

Lompolo

Lompolo on lampimainen jokijärvi ja meänkin lähellä on sellainen, Ylläslompolo.

Jänkä

Jänkä on suo, jossa kasvaa pientä koivua tai mäntyä ja niitähän meilä piisaa.

Saivo

Saivo on lähdelampi, johon ei laske vesiä. Äkässaivolle meiltä on matkaa noin 20 km.
Sivustolla käytetään evästeitä, jotta voimme varmistaa sivuston toiminnan sekä mm. kävijäseurantaan. Hyväksytkö evästeiden käytön?